Volem cuidar el nostre entorn i les persones.

A bonÀrea, la Responsabilitat Social Corporativa està totalment integrada a la nostra activitat bàsica, a l’entorn, a la societat i al propi equip humà. Complim amb bona part dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per Nacions Unides per a l’any 2030.

Volem cuidar el nostre entorn i les persones.

Eficiència i sostenibilitat, economia circular

L’objectiu és aconseguir un equilibri sostenible amb una exigent gestió dels recursos i apostant per l’economia circular, la cultura de l’eficiència, l’estalvi energètic i el reaprofitament de recursos. Cal destacar que bonÀrea compta amb el certificat ISO 14000 de gestió ambiental. També manifestem el compromís amb el consum responsable per evitar el malbaratament alimentari.

La realització de tot el cicle productiu amb un model d'economia circular, ens permet ser més eficients i sostenibles, i poder garantir la gestió ambiental, la qualitat i seguretat alimentaria.

Entorn rural i compromís amb la societat

Des de fa més de 60 anys treballem la terra i cuidem el nostre bestiar. El nostre compromís amb el territori i l’entorn rural és fort i forma part de l’ADN de bonÀrea, per això volem potenciar-lo i impulsar i recolzar tot tipus d’iniciatives.

Les nostres Fundacions sense ànim de lucre

Projectes educatius en competències digitals

Impuls a la formació i a la generació de talent

Col·laboracions, ajudes i cooperació

Gràcies a la logística sostenible a bonÀrea reduïm el nostre impacte mediambiental. Cada any evitem consumir: 25.000 tones de cartró, 75 tones de film i 36 milions d’etiquetes adhesives.

Video de la nostra caixa blanca reutilitzable

Accions per lluitar contra la pandèmia de la COVID-19: s’han destinat més de 500.000 € en donatius per a projectes d’investigació, lliurament d'aliments a entitats i menjadors per a persones desfavorides durant la pandèmia, així com ajudes a entitats socials i hospitals.

+ info

Creixement professional i factor humà

El nostre factor humà és clau, molt implicat i divers. Estem orgullosos de tenir un equip compromès, proactiu i plenament integrat amb la filosofia de bonÀrea i els valors que representa. L’objectiu és posar èmfasis als integrants de la pròpia empresa.

Gestió de la diversitat i igualtat

Apliquem un gran nombre de accions per afavorir la gestió de la diversitat en tots els seus àmbits, així com també altres més especifiques en matèria d’Igualtat.

Desenvolupament professional

Protocol de promoció interna per cobrir vacants, pla de formació anual i itineraris formatius per especialitat, facilitar la formació contínua de treballadors interna i externa subvencionada al 100% si està directament relacionada amb el lloc de treball.

Creixement personal i bon clima laboral

Posem diversos recursos a l’abast dels treballadors: aprenentatge d’idiomes, xerrades, itineraris d’habilitats directives (lideratge, coaching, autoconeixement), activitats lúdiques com campionats de futbol, visites de famílies de treballadors el cap de setmana, etc.

Contractes justos i estables

Contractes laborals justos i amb un alt percentatge de contractes fixes, actualment ja supera el 90% de la plantilla.

Directe del camp